O nama

Stoljeće tradicije u obradi metala, usmjereni na budućnost

Povijest tvrtke

Šela proizvodnja d.o.o. tvrtka je sa 113 godina tradicije u poslovima obrade metala, smještena u Zagrebu, Hrvatska. Naša tvrtka korjene vuče od osnovne radione, koja je pokrenuta još 1947. godine, a u proširenom obliku aktivna je i danas.

Tvrtka danas

Na tržištu se trudimo ostati prepoznatljivi po kvalitetnom odnosu s klijentima, najvišim standardima proizvoda i usluga, visokim stupnjem inoviranja, izraženom odgovornosti za društvo i održivost ekosustava, te etičnom poslovanju.

Usluge

Aktualne osnovne aktivnosti tvrtke Šela proizvodnja d.o.o. dijele se na tri segmenta: CNC i klasična strojna obrada i proizvodnja elemenata od različitih metala, kočiona oprema i bravarija.

Reference

Želja nam je surađivati sa što većim brojem novih klijenata iz različitih industrija, jer samo praćenjem njihovih potreba i želja možemo potpuno shvatiti i prilagođavati se kretanjima tržišta.

0

godina tradicije

0
m2 proizvodnih prostora
0

zaposlenih

0

strojeva

0

klijenata

0 +

proizvoda

Brza proizvodnja i dostava širom EU

Od koncepta do finalnog proizvoda u vašim rukama, Šela proizvodnja d.o.o. ima kapacitet da producira i dostavi gotovi proizvod na adresu diljem EU, u najkraćem roku! Kontaktirajte nas oko detalja, bez obaveze.