Tvrtka danas

Usmjereni na budućnost

Naši ljudi

Najveće bogatstvo i vrijednost svake tvrtke su njeni ljudi. Stoga posebnu pozornost obraćamo na školovanje i rad s našim ljudima. Više od 40 zaposlenih zalog su za budućnost i uspješnost tvrtke.

Tvrtka na CNC obradi zapošljava programere, operatere i poslužitelje. U bravariji zapošljavamo tokare, brusače i glodače, te zavarivače sa svim atestima.

0

programera

0

operatera

0

poslužitelja

0

tokara

0

brusača i glodača

0

zavarivača

Programeri

Operateri

Poslužitelji

Tokari

Brusači i glodači

Zavarivači

Poslovna strategija

Naša poslovna strategija temelji se na širenju ponude proizvoda, stalnoj modernizaciji proizvodne linije i širenju na nova izvozna tržišta. Želja nam je surađivati sa što većim brojem novih klijenata iz različitih industrija, jer samo praćenjem njihovih potreba i želja možemo potpuno shvatiti i prilagođavati se kretanjima tržišta. Potpuno razumijevanje naših klijenata osnova je za razvoj kvalitetnog poslovnog odnosa u kojem uvijek težimo superiornoj kvaliteti i vrijednosti. Konstantno se trudimo zadovoljiti široke potrebe tržišta, pri čemu nikada ne radimo ustupke koji bi se kosili s kvalitetom naših proizvoda, ili negativno utjecali na stogodišnju tradiciju.

Poslovna vizija

Naša poslovna vizija temelji se na želji da budemo glavni kreator i inovator modernih poslovnih trendova u proizvodnji, prodaji, skladištenju, distribuciji i zastupstvu u industrijama raznih tehnoloških potreba. Na tržištu se trudimo ostati prepoznatljivi po kvalitetnom odnosu s klijentima, najvišim standardima proizvoda i usluga, visokim stupnjem inoviranja, izraženom odgovornosti za društvo i održivost ekosustava, te etičnom poslovanju. Ove odrednice osnovni su nam motiv za zadržavanjem pozicije u industriji prerade metala, u godinama koje dolaze. Vidimo se kao lider na hrvatskom i jedan od većih igrača na tržištu EU.

ISO 9001 | ISO 14001

Upravljanje kvalitetom i odgovornost za okoliš

Usmjerenost na potrebe i zadovoljstvo naših klijenata kroz suradnju, produkcija proizvoda u rokovima i zadovoljavanje standarda kvalitete zahtjevaju velike količine ulaznih resursa. Briga o okolišu, zaštita prirodnih resursa i energetska učinkovitost od velike su važnosti u našem poslovanju. Temelj ukupne procjene efikasnosti naše tvrtke čine upravo odnos i briga o našem okolišu.

Zapošljavanje profesionalnog i ambicioznog osoblja čije obaveze i prilike zahtjevaju konstantni napredak
Konstantno unapređivanje proizvodne linije, te odnosa s partnerima i klijentima
Konstantno smanjivanje negativnog utjecaja na okoliš kroz investiranje u sustave za prevenciju zagađenja
Konstantno praćenje globalnih trendova u proizvodnim procesima, te primjena na vlastito poslovanje
Postavljanje ambicioznih, dostižnih i mjerljivih ciljeva
Konstantna implementacija novih standarda i unapređenje efikasnosti poslovnih procesa, temeljena na zahtjevima međunarodnih ISO9001 i ISO14001 standarda